Longevity & Timeless Aging

Lang levetid og tidløs aldring er emner, der dybt fascinerer os i klinikken. Vores community partner, Emil Thorup, har med fuld dedikation fordybet sig i et projekt om lang levetid de seneste fire måneder.

I klinikken erkender vi betydningen af en sund livsstil og dennes direkte påvirkning på hudens tilstand. Vores hud bliver konstant udsat for påvirkninger fra miljøfaktorer som forurening og sollys. Dog er vores livsstilsvalg lige så afgørende, hvilket vi tydeligt har bemærket på Emils hud.

Livsstilsfaktorer som rygning og alkoholforbrug har en væsentlig indvirkning på hudens udseende og kvalitet, hvilket kan lede til for tidlig aldring og en forringelse af hudens tilstand. Disse påvirkninger bliver synlige på vores hud over tid.

Stræben efter Longevity og et ønske om tidløs aldring er en integreret del af vores holistiske tilgang. Emil Thorup har for nylig gennemgået vores ansete Ultherapy-behandling. Denne ultralydsbehandling stimulerer kollagenproduktionen og revitaliserer hudens struktur med bemærkelsesværdige resultater.

Ultherapy® er en ikke-kirurgisk behandling, som er med til at ‘kickstarte’ din huds evne til at stramme sig selv op. Gennem behandlingens opvarmning af hudens underliggende hudlag, bliver huden nemlig stimuleret til selv at danne ny og frisk kollagen, som er med til at stramme din hud op.

Kollagen og rynker

Kollagen er fundamentet for vores hud og spiller en central rolle i at bevare dens elasticitet og ungdommelige udseende. Selvom kollagenindtaget kan forøges gennem kosten, når huden allerede er begyndt at blive slap, er det her, at vores kosmetiske behandlinger kan træde til som et supplement.

Livsstilsændringer, såsom vægttab, kan have en effekt på hudens evne til regenerering og evnen til at bevare sin ungdom. Behandlinger som Ultherapy kan hjælpe med at stimulere produktionen af kollagen og assistere huden i at genoprette sin naturlige fasthed.

Emil Thorup har delt sin oplevelse ved at sige:

"For mig er det en investering. Jeg har ikke oplevet, at min livsstil er blevet dyrere, men jeg har valgt at prioritere anderledes, for eksempel ved at fravælge take-aways og aftenaktiviteter" - Emil Thorup

Ikke-invasive behandlinger, avanceret hudpleje og den nyeste teknologi indenfor kosmetiske behandlinger kan alle sammen bidrage til at forbedre hudens sundhed, fremme cellefornyelse og beskytte mod miljømæssige skadelige påvirkninger.

Emils råd til at starte på longevity

Vi spurgte Emil, hvor man skal starte. Hans svar var kort og præcist: "Motion." 

Han fremhæver særligt, at han ikke kan undvære morgensolens stråler, saunaen og sin vægtede dyne. Han fortæller:

"Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort." - Emil Thorup

Hvilke behandlinger får Emil også i klinikken?

 Emil er begejstret for klinikkens Frax-behandling, der har forbedret hans hudstruktur markant. "Jeg har et ar på den ene side af mit ansigt, som virkelig er blevet mindre synligt efter Frax-behandlingen i klinikken" - Emil Thorup.

Rynker er en helt naturlig del af det at blive ældre. For nogle kommer de tidligere end andre grundet ens genetiske disposition, men den måde, som vi lever vores liv på, har også stor betydning for, hvornår og hvordan rynkerne opstår.

Kosmetiske behandlinger diskuteres sjældnere blandt mænd end kvinder, men Emil er åben omkring sine egne behandlinger:

Frax er en ikke-invasiv behandling, hvilket vil sige, at den ikke kræver kirurgi eller anden indgriben i huden. I stedet bruges altså et helt præcist mønster af varmestråler, som skaber de mikroskopiske kanaler i huden, som fremmer cellefornyelse og produktion af kollagen.


Hvorfor synes Emil at Longevity og kosmetiske behandlinger går hånd i hånd?

"Longevity er jo skønhed og sundhed der kommer indefra. Når man kombinerer det med ydre påvirkninger som god hudpleje, og kosmetiske behandlinger får man lige pludselig et regnestykke hvor 2+2 gir 5. Der er simpelthen en kombineret effekt." 

Hvorfor vælger Emil kosmetisk klinik Nina Torres

”Nina er en kunstner. Og når man bogstaveligt talt lægger sit ansigt i andres hænder er det essentielt med en fagperson der både er dygtig teknisk og æstetisk. Det kan nemt overgøres som man jævnligt ser eksempler på, og der har Nina en kæmpe respekt for at vi ikke alle skal se ens ud, men derimod fremhæve de spændende personlige træk, og nedtone de mere aldersrelaterede.”

Forrige
Forrige

Velkommen til Klinik Torres

Næste
Næste

Kollagenpulver: Myte eller Magi?