Velkommen til Klinik Torres

Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere jer for vores nye navn: Klinik Torres! Denne ændring markerer en betydningsfuld milepæl for vores klinik, og vi vil gerne tage jer med bag kulisserne og forklare, hvorfor vi valgte netop dette navn.

Hvorfor Klinik Torres?

Efter mange overvejelser og grundig research besluttede vi, at tiden var inde til at opdatere vores navn. Vores mål var at finde et navn, der ikke kun reflekterer vores værdier og professionalisme, men også hylder Ninas brasilianske rødder og den ekspertise, hun bringer til klinikken.

Hyldest til Ninas brasilianske rødder

Navnet Torres er en direkte hyldest til Ninas familie og kulturelle baggrund. Det er en del af hendes identitet og historie, som hun med stolthed bringer ind i sit arbejde.

Fællesskab og professionalisme

Ved at skifte til Klinik Torres ønsker vi at fremhæve, at klinikken er mere end blot én person. Det er et fællesskab af dygtige fagfolk, der arbejder sammen for at levere de bedste behandlinger og den bedste service til vores kunder. Vores community er en central del af vores identitet, og vi værdsætter det stærke bånd, vi har skabt med vores kunder gennem årene, som kalder os deres "professional friend".

Omfavnelse af diversitet

Vi ønsker også at understrege, at Klinik Torres ikke stræber efter skønhedens idealer, men omfavner den skønhed, der findes i diversiteter. Vi finder inspiration og værdi i de mange smukke kulturelle indflydelser, som vores community, Casa tua, bringer.

En lys Fremtid

Navneskiftet symboliserer også vores ambitioner for fremtiden. Vi ønsker at fortsætte med at vokse og udvikle os, og Klinik Torres vil være et navn, der står for kvalitet, innovation og dedikation.

Vores nye logo

Vores nye logo består af indbyrdes forbundne cirkler, der repræsenterer fællesskab og sammenhold. De varme jordfarver i logoet er valgt for at fremhæve vores identitet, inspireret af Ninas brasilianske rødder. Den centrale røde cirkel repræsenterer kernen af vores mission – at sætte vores kunders velvære i centrum. Den symboliserer også livets forskellige faser, som er fundamentet for vores community.

En ny begyndelse

Dette navneskifte og det nye logo markerer begyndelsen på et nyt kapitel for klinikken, hvor vi fortsat vil tilbyde behandlinger og service af højeste kvalitet. Vi glæder os til at dele denne rejse med jer og ser frem til at byde jer velkommen hos Klinik Torres.

Vi har lagt mange tanker og følelser i denne beslutning, og vi håber, at I vil tage godt imod vores nye navn.

Tak for jeres fortsatte støtte og loyalitet. Vi ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med jer som en del af vores stærke og engagerede community.

Næste
Næste

Longevity & Timeless Aging